Relatiecoaching

Over wat ons onderscheid, het waar en het hoe...

Geen mens is hetzelfde, geen stel is hetzelfde. Daarom is de aanpak en de coaching altijd anders!

Wat ons onderscheid

Coaching, geen therapie dus

Therapie of coaching, dat is nogal een verschil. Ik las ergens dat therapie je van een 1 naar 6 helpt en coaching van een 4 naar een 10. Nog wat cryptisch he? Bij therapie ervaar je heftige problematiek, is je dagelijks functioneren ernstig verstoord en lukt het niet dit zelf te doorbreken. 

Bij coaching ervaar je ook wel moeiten, maar ook nog kracht om er mee aan de slag te gaan. Met de ondersteuning van de coach (van ons dus).

Geen gepeuter in je verleden, het hoeft niet intens te zijn... als het jullie maar helpt om de stappen te zetten die jullie willen zetten!

Elk stel is anders

Niemand is hetzelfde. Onze persoonlijkheid zit in onze genen én de dingen die we meemaakten. 

Wij vinden eigenheid heel belangrijk. Daarmee is de aanpak bij elk stel weer anders.


Het is net wat jullie nodig hebben en wat bij jullie past (en wij kunnen bieden natuurlijk).


Daarom geen standaard-aanpak bij ons en geen overzicht van wat er precies gaat gebeuren als jullie bij ons komen. De aanpak bepalen we samen met jullie. Want uiteindelijk weten jullie het beste wat jullie nodig hebben...

Kies maar

We zijn van heel wat markten thuis. De afgelopen jaren hebben we allerlei opleidingen gedaan en heel divers werk gedaan. Ondertussen leerden we ook lessen door 'gewoon' te leven met elkaar en ons gezin.


Al deze kennis en ervaring zetten we nu graag in voor jullie, om jullie verder te helpen.


We vertellen je graag meer over onze kennis en ervaring. Grote kans dat we er geen woorden aan hoeven geven, dat jullie het wel proeven in ons doen en laten! Dat hopen we tenminste...

Waar en hoe

Aan tafel

We ontvangen jullie graag bij ons thuis aan de eettafel. 

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en verkennen we samen waar jullie behoefte zit, waar wij iets zouden kunnen betekenen voor jullie.

Daarna kunnen nog veel gesprekken aan tafel volgen of.... gaan we buiten aan de slag met de paarden. We kunnen ook 1 of meerdere keren opsplitsen en even los van elkaar verder praten...


Buiten bij de paarden

Willeke is opgeleid tot equine assisted coach. Dat betekent dat ze mensen coacht met behulp van onze paarden.

Paarden zijn meesters in het lezen van non-verbale signalen. De vorm van coaching is vooral doen en ervaren. Daarmee is het een mooie afwisseling van al het gepraat.

Ben je bang voor paarden of vind je het maar vaag? Luister dan een interview met Willeke waarin het allemaal duidelijk wordt ;-)


Even los van elkaar

Even alles kunnen zeggen wat je wilt zeggen, zonder dat je partner erbij is.... heerlijk kan dat zijn!

Even geen rekening hoeven houden met de ander, niet bang te zijn dat je hem of haar kwetst.

De veiligheid van die ene coach die niet omvalt en je helpt te verwoorden waar het eigenlijk over gaat, wat je op een diepere laag nodig lijkt te hebben.

We kunnen er samen voor kiezen om zo 1 of meerdere keren op te splitsen.

Wil je meer informatie of een sessie boeken?

Lees de praktische informatie op onze Tarieven-pagina en/of neem contact op via de Contact-pagina. Schroom niet je vragen te stellen. We komen graag in contact met je!