Over ons

Wij zijn Adrian en Willeke Roest. Adrian is van 1982, Willeke van 1984. Vanaf 2001 zijn wij een stel. We waren toen nog piepjong: 18 en 16 jaar. We trouwden in 2004 en zijn dus al ruim 17 jaar getrouwd. De tijd vliegt...

Sinds die tijd is er veel gebeurd. We veranderden enorm, we kregen kinderen, we hadden issues met onszelf en met elkaar.


Zo werd ons leven steeds mooier!😅

Inmiddels wonen we in het mooie Hemmen (gemeente Overbetuwe) met onze drie jongens (12, 9 en 6 jaar oud) en een hele beestenboel. Nog nooit gehoord van Hemmen? Het ligt bij Wageningen aan de andere kant van de Nederrijn, op een kwartier autorijden van Arnhem en Nijmegen.

Over Adrian

Ik haalde mijn diploma's Theologie en Maatschappelijk werk op de Christelijke Hogeschool Ede. Momenteel werk ik als trainer/coach bij SamenWerkt.nu coöperatie UA en als toetsenist/liedschrijver bij de band Sela. Ik hou van authenticiteit, het eerlijke verhaal, ook als dat spannend is. Humor is ook belangrijk voor me.

Willeke helpt mij om de rust te bewaren, om ook tevreden te zijn in het hier-en-nu, om orde te krijgen in al mijn gedachten en plannen.

Over Willeke

Ik studeerde ook Maatschappelijk werk in Ede en werkte daarna jarenlang als begeleider en groepswerker in de 24-uurs opvang. Ik ben ook opgeleid tot trainer in Gordon Communicatie en tot equine assisted coach (coaching met paarden). 

Ik ben rustig en wil graag een fijne en veilige plek creëren voor jullie.

Adrian helpt mij om knopen te hakken en avonturen aan te gaan. 

Het mooiste van al ons werk is het werk wat we samen doen.

Het coachen van stellen (en ook teams) en daarbij het inzetten van onze professionele én persoonlijke ervaringen is zo heerlijk.

Natuurlijk doen we het voor jullie... en weet dat wij er zelf ook heel blij van worden jullie te coachen!


Wij zijn christen. Daar hoeven jullie niets mee. Wij staan open voor ieder stel, voor ieder verhaal. Waar jullie én wij het willen kan geloof wel een plaats krijgen in de gesprekken. Voor nu is dit het belangrijkste: wij geloven in Liefde en dat mensen gemaakt zijn voor elkaar!

Onze kwaliteiten

Verbindende communicatie

Jullie hebben allebei eigen behoeften. En die behoeften kunnen soms flink botsen. Door te luisteren en vragen te stellen, helpen we jullie woorden te geven aan die behoeften.
Paardencoaching

Willeke is equine assisted coach. Dat betekent dat ze mensen coacht met behulp van onze paarden. Bij stellen en teams springt Adrian bij. Deze coaching is ervaringsgericht en vaak verrassend. Een groot voordeel is ook dat het buiten is!


Gelijkwaardigheid

Adrian traint gezinnen, teams en leidinggevenden in gelijkwaardig samenwerken. Jij bent niet de baas, ik ben niet de baas, samen zoeken we het beste voor iedereen. Ook in jullie relatie en gezin kan een gelijkwaardige aanpak tot grote winst leiden!

Wij samen

We doen de coaching altijd samen. Daarmee is het ook iets duurder dan de meeste coaching. Toch geloven we dat het veel voordelen voor jullie heeft. Samen zijn wij sterker. Dat geldt voor jullie én voor ons ;-)
Wil je meer over ons of de coaching weten? Neem dan contact op.